Teknoloji Fakültesi ——> Formlar———> Öğrenci Formları içerisindeki İş Yeri Eğitimi Ücret Formunun doldurulup firma tarafından imzalanıp ve kaşelenip Fakültemiz staj birimimize (MUTLU BOZTAŞ) teslim edilmesi gereklidir.

AYRINTILAR

• Belgenin 04.01.2019 tarihine kadar Mutlu Boztaş’a teslim edilmesi gereklidir.
  • Gelemeyecek durumdaki öğrenciler belgelerini taratarak ya da fakülteye faxlayarak gönderebilir. Fakat orijinal belgelerin 10.01.2019 tarihine kadar Mutlu BOZTAŞ’a ulaştırılması gereklidir. Orijinal belgeler ulaştırılmazsa taranarak ya da faxlanarak gönderilen belgeler geçersiz sayılacaktır.
  • Öğrenci isimleri YÖK’e gönderilecektir. YÖK’ün uygun bulduğu bölümlerdeki öğrencilere ödeme yapılması için bu belge gereklidir.
  • Ödeme yapılması durumunda bu paralar öğrencinin hesabına yatırılacaktır.
  • İş yerine herhangi bir ücret yatırılması söz konusu değildir.
  • İş yerinden ödeme alan öğrencilerin de bu formu doldurması gerekmektedir.
  • Belgeler elle veya bilgisayar ortamında doldurulabilir.
  • İş yeri yetkilisi kısmını şirkette çalışan (amirin, mühendisin ya da insan kaynaklarının) imzalaması yeterlidir.
  • İş yeri eğitimi gün sayısına kaç gün iş yerine gittiyseniz onları yazmanız gereklidir. (Örneğin; 67 gün, 70 gün, 73 gün, vb.)

26 Aralık 2018, Çarşamba 256 kez görüntülendi