Teknoloji Fakültesi ——> İş Yeri Eğitimi ve Uyg.——> İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması ile İlgili Formlar içerisindeki İş Yeri Eğitimi Ücret Formunun doldurulup firma tarafından imzalanıp ve kaşelenip Arş. Gör. Tuğçe TÜRKBAY’a teslim edilmesi gereklidir.

AYRINTILAR

• Belgenin 02.01.2020 tarihine kadar Arş. Gör. Tuğçe TÜRKBAY’a teslim edilmesi gereklidir.
  • Belgelerin orijinal olması gereklidir. (E-mail üzerinden gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir)
  • Öğrenci isimleri YÖK’e gönderilecektir. YÖK’ün uygun bulduğu bölümlerdeki öğrencilere ödeme yapılması için bu belge gereklidir.
  • Ödeme yapılması durumunda bu paralar öğrencinin hesabına yatırılacaktır.
  • İş yerine herhangi bir ücret yatırılması söz konusu değildir.
  • İş yerinden ödeme alan öğrencilerin de bu formu doldurması gerekmektedir.
  • Belgeler elle veya bilgisayar ortamında doldurulabilir.
  • İş yeri yetkilisi kısmını şirkette çalışan (amirin, mühendisin ya da insan kaynaklarının) imzalaması yeterlidir.
  • İş yeri eğitimi gün sayısına kaç gün iş yerine gittiyseniz onları yazmanız gereklidir. (Örneğin; 67 gün, 70 gün, 73 gün, vb.)

03 Aralık 2019, Salı 1928 kez görüntülendi