• Bitirme projesini uygulamalı olarak yapan öğrencilerimiz, 30 sayfadan az olmamak kaydı ile lisans bitirme projesi yazım formatına uygun olarak bitirme projesi yazımlarını yapacaklardır.
  • Bitirme projesini teorik olarak yapan öğrencilerimiz, 60 sayfadan az olmamak kaydı ile lisans bitirme projesi formatına uygun olarak bitirme projesi yazımlarını yapacaklardır.
  • Bitirme projesi dersini alan öğrencilerin bitirme projelerine ek olarak poster de hazırlamaları gerekmektedir. Posterler, powerpoint, word ya da pdf olarak hazırlanıp bitirme projesi ile beraber CD olarak ders danışmanlarına teslim edilecektir.
  • Poster şablonu web sitemizde mevcuttur. Teslim tarihine kadar Fakülte bir şablon belirtirse ilgili şablon kullanılacaktır.
  • Öğrenciler bitirme projelerini, posterlerini ve CD’lerini  16 Mayıs 2022 tarihine kadar Bitirme Projesi danışmanlarına elden veya kargo yoluyla göndereceklerdir.

23 Mayıs 2022 tarihinde Barış Manço gösteri alanında Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Bitirme Projeleri Sergisi gerçekleştirilecektir.

*Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2022 14:15

*Belirtilen tarihlerde, istenen formatlarda değişiklik olması halinde Güncelleme Tarihi ile  bu sayfadan belirtilecektir.

19 Nisan 2022, Salı 1750 kez görüntülendi